Accedir a la copa del món

La Copa del Món de BTT té lloc a Andorra, específicament a la parròquia de la Massana, a 6 km del centre del país, i  de l’estació Pal Arinsal.

MAPA DE LA COPA DEL MÓN

Canvi d’ubicació del circuit de DH

ACCEDEIX AMB EL TELECABINA DE LA MASSANA

La forma més pràctica d’accedir a la Copa del Món de BTT és aparcant el teu vehicle a la Massana i agafar el telecabina de la Massana (descobrir tots els passis aquí). 

El telecabina et deixarà a la Caubella de Pal, on es concentra tot l’esdeveniment. Per veure les finals de Short Track (Divendres) i de Cross-Country (Diumenge), només necessitaràs accés al telecabina. En canvi, per veure les finals de Descens (Dissabte), també podràs agafar el telecadira de Cubil. Un cop estiguis a la Caubella, podràs agafar un transfer que et portarà al telecadira. Recorda que sempre serà necessari portar amb tu el teu forfet

Divendres 25/08 Dissabte 26/08 Diumenge 27/08
Finals XCC Finals DHI Finals XCO
Caubella de Pal Pic de Cubil / Telecadira Cubil Caubella de Pal 

MOU-TE PER L’ESTACIÓ

Recorda que l’accés per carretera amb vehicle està restringit. Només podràn accedir vehicles autoritzats (staff + teams + UCI i altres mitjans autoritzats). Per aquest motiu, juntament amb el servei de circulació hem treballat un servei de línies i transfers que et permetran aparcar al centre i moure’t amb autobús. Aquest és el mapa que podràs fer servir.

Mapa de l’edició 2022

4 línies d’autobús per arribar

FREE BUS 1
Autobús parroquial de la Massana. Inici a l’entrada de la Massana i finalització de ruta al telecabina de la Massana
FREE BUS 2
Autobús des del telecabina de la Massana fins Arinsal. Parada a la rotonda d’ERTS per accedir a Pal. 

FREE BUS 3
Autobús des de la rotonda d’ERTS fins a la rotonda de la Cruïlla, ubicació que permetrà escollir si anar cap a la zona de XCO o zona de DH 

FREE BUS 4
Transfer per moure’s enstre les diferents ubicacions de les curses. Transport continü entre XCO i DH. 

 ON APARCAR

 ARRIBAR A ANDORRA

 CIRCUITS I MAPES