Aparcament

Aquesta Copa del Món, aparca a la Massana o a Arinsal i accedeix ràpidament amb telecabina a la Copa del Món. Durant la setmana de la Copa, oferim servei de transfers gratuït per a tots. 

ON APARCAR A LA MASSANA?

Aparcaments més propers al telecabina de la Massana

  Altres aparcament a la Massana 

   També podràs aparcar a Arinsal i accedir a l’estació amb els diferents transfers per carretera o tornant de nou a la Massana (amb transfer) i agafar el telecabina. Tu decideixes! 

   ON APARCAR AL CENTRE DEL PAÍS?

   També pots aparcar a la resta de les parròquies i fer servir el transport públic per arribar a la Massana. Podràs agafar l’autobús L5 i L6 i parar al “Centre Vila”

   ARRIBA A LA COPA DEL MÓN AMB EL TELECABINA DE LA MASSANA

   La forma més pràctica d’accedir és aparcant el teu vehicle a la Massana i agafant el telecabina de la Massana (descobrir tots els passis aquí).

   El telecabina et deixarà a la Caubella de Pal, on es concentra tot l’esdeveniment. Per veure les finals de Short Track (Divendres) i de Cross-Country (Diumenge), només necessitaràs accés al telecabina. En canvi, per veure les finals de Descens (Dissabte), també podràs agafar el telecadira de Cubil. Un cop estiguis a la Caubella, podràs agafar un transfer que et portarà al telecadira. Recorda que sempre serà necessari portar amb tu el teu forfet.

   Divendres 15/07 Dissabte 16/07 Diumenge 17/07
   Finals XCC Finals DHI Finals XCO
   Caubella de Pal Pic de Cubil / Telecadira Cubil Caubella de Pal 

   MOU-TE PER L’ESTACIÓ

   Recorda que l’accés per carretera amb vehicle està restringit. Només podràn accedir vehicles autoritzats (staff + teams + UCI i altres mitjans autoritzats). Per aquest motiu, juntament amb el servei de circulació hem treballat un servei de línies i transfers que et permetran aparcar al centre i moure’t amb autobús. Aquest és el mapa que podràs fer servir. 

   CONTACTE

   10 + 8 =

   Organitzadors

   ESPÒNSOR TITULAR

   ESPÒNSORS PRINCIPALS