Localització

Vallnord – Pal Arinsal World Cup té lloc a Andorra, específicament a la parròquia de la Massana i a l’estació Vallnord – Pal Arinsal. L’esdeveniment tindrà lloc del 12 al 17 de juliol del 2022. Aquest any, podràs tornar a viure 3 diferents modalitats: Short-Track (XCC), Cross Country (XCO) i Descens (DHI).

Podràs arribar a Andorra des d’Espanya o des de França, tot depèn de tu! Podràs accedir a Andorra amb autobús o cotxe. Aquests estan connectats amb ciutats com Toulouse, Barcelona, Lleida o Girona.

ACCEDEIX AMB EL TELECABINA DE LA MASSANA

La forma més pràctica d’accedir a la Copa del Món de BTT és aparcant el teu vehicle a la Massana i agafar el telecabina de la Massana (descobrir tots els passis aquí). 

El telecabina et deixarà a la Caubella de Pal, on es concentra tot l’esdeveniment. Per veure les finals de Short Track (Divendres) i de Cross-Country (Diumenge), només necessitaràs accés al telecabina. En canvi, per veure les finals de Descens (Dissabte), també podràs agafar el telecadira de Cubil. Un cop estiguis a la Caubella, podràs agafar un transfer que et portarà al telecadira. Recorda que sempre serà necessari portar amb tu el teu forfet

Divendres 15/07 Dissabte 16/07 Diumenge 17/07
Finals XCC Finals DHI Finals XCO
Caubella de Pal Pic de Cubil / Telecadira Cubil Caubella de Pal 

TRANSPORTS PER ACCEDIR A ANDORRA